Mourinho, Eski Takımına Karşı Galibiyet Peşinde!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Manchester United'ı konuk ediyor. Maçta teknik direktör Jose Mourinho ve eski oyuncular Fred ile Amrabat, eski takımlarına karşı galibiyet için sahada olacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam saat 22.00’de kendi evinde Manchester United’ı ağırlayacak. Mücadele TRT 1’den naklen yayınlanacak. Bu maç, Teknik Direktör Jose Mourinho ile orta saha oyuncuları Fred ve Amrabat için ayrı bir önem taşıyor. Üç isim de eski takımlarına karşı galibiyet için sahada olacak.

MOURINHO VE FREDDEN ÖNEMLİ BAŞARILAR

Teknik Direktör Jose Mourinho, Manchester United’ı çalıştırdığı dönemde UEFA Avrupa Ligi, İngiltere Lig Kupası ve Community Shield zaferleri yaşadı. Fred ise, Manchester United forması giydiği süre içinde İngiltere Lig Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi.

SOL BEK SIKINTISI

Fenerbahçe’de Manchester United maçı öncesi sol bek pozisyonunda ciddi bir sıkıntı yaşanıyor. Samsunspor maçında sakatlanan Oosterwolde’nin sezonu kapatması bekleniyor. Mourinho, yaptığı açıklamada Oosterwolde’nin en iyi ihtimalle mayıs ayında sahalara döneceğini belirtti. Ayrıca, sakatlığı bulunan Cengiz Ünder ile UEFA sıralamasında yer almayan Flip Kostic, Bartuğ Elmas ve Oğuz Aydın kadroda yer almayacak.

Cezasını tamamlayan Osayi-Samuel’in ise Mourinho’nun tercih etmesi durumunda forma giymesi bekleniyor.

MANCHESTER UNITED’DA DA SAKATLIK SORUNLARI VAR

Manchester United, 6 sakat oyuncunun yanı sıra kart cezalısı Bruno Fernandes’in de Fenerbahçe’ye karşı forma giyemeyeceğini açıkladı.

FENERBAHÇE:

  • Kaleci: Livakovic
  • Defans: Osayi, Becao, Djiku, Mert Müldür
  • Orta Saha: Amrabat, Fred, Tadic
  • Hücum: Szymanski, Saint-Maximin, En-Nesyri

MANCHESTER UNİTED:

  • Kaleci: Onana
  • Defans: Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot
  • Orta Saha: Ugarte, Casemiro
  • Hücum: Garnacho, Eriksen, Rashford, Hojlund

MAÇ SONRASI BEKLENTİLER

Fenerbahçe'nin taraftar desteğiyle zorlu Manchester United karşısında galip gelerek grup aşamasında avantaj sağlamak istediği düşünülüyor. Mücadele sonrası iki takımın da performansı ve maçın sonucu merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.