Mourinho: "Galibiyet güzel ama daha fazla gol atmalıydık"

Mücadele sonrasında Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mourinho, "Galibiyeti hak ettik. Skor 4, 5 veya 6-0 olabilirdi, sadece 2 golle yetinmemeliydik," ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, Bodrum FK ile karşılaştı ve maçı En-Nesyri ile Dzeko'nun golleriyle 2-0 kazanarak galip geldi.

Mücadele sonrasında Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mourinho, "Galibiyeti hak ettik. Skor 4, 5 veya 6-0 olabilirdi, sadece 2 golle yetinmemeliydik. Puan aldığımız için mutluyum, ancak daha fazla gol atmamız gerekiyordu. Sonuç olarak 2 golle maçı tamamladık. Attığımız goller, oluşturduğumuz pozisyonlardan gelmedi. Takım olarak oyun kurmada iyi bir performans sergiledik; bu şekilde gol atmayı tercih ederdik. Bazı oyuncuların oyunun akışından memnun olduğunu hissettim ama en önemlisi 3 puanı almak." ifadelerini kullandı.

Mourinho, forvet tercihlerine dair de bilgi verdi. "Her maçta forvet tercihi değişiyor. Bugün iki forvetle başladık. Tek santrforla oynadığımız maçlarda kenardan bir forveti oyuna aldığımızda diğer oyuncu oyuna dahil olamıyor. Cenk'in süre almış olmasından mutluyum; sıkı bir şekilde çalışıyor," diye ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.