Mourinho gelen soru üzerine şaşırdı kaldı! Demediğini bırakmadı: Sen gazeteci olduğuna emin misin?

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, basın toplantısına katılmayı tercih etmedi ve otobüsüne gitmek üzere yola koyuldu. Ancak, otobüse binerken Beyaz TV muhabirinin sorularıyla karşılaştığında şaşkına döndü.

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, evinde Galatasaray ile karşılaştı. Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen bu kritik derbi, futbolseverler arasında büyük bir heyecan yarattı. Maç sonunda sarı-lacivertli takım, ezeli rakibine 3-1 mağlup olarak önemli bir puan kaybı yaşadı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, basın toplantısına katılmayı tercih etmedi ve otobüsüne gitmek üzere yola koyuldu. Ancak, otobüse binerken Beyaz TV muhabirinin sorularıyla karşılaştığında şaşkına döndü. Muhabirin ısrarla yönelttiği sorular, Mourinho'yu beklemediği bir anda yakaladı. Soruların yoğunluğu ve basın mensuplarının ilgisi, Mourinho'nun üzerinde ek bir baskı oluşturmuş gibiydi.

Kendisine Türkçe soru sorulmasına anlam veremeyen Jose Mourinho, "Sen kimsin? Sen gazeteci olduğuna emin misin? Ben Türkçe bilmiyorum, şaka mı yapıyorsun?" sözleri ile basın mensubuna cevap vermiş bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.