Mourinho mu? Aziz Yıldırım mı?

Fenerbahçe kulübünde son zamanların en iddialı başkanlık yarışı devam ediyor! Aziz Yıldırım'ın açıklaması ardından konuşan Mario Blanco, net sözler sarfetti. Fenerbahçe'nin geleceği için konuştu! Liderlik yarışı..

Başkan Aziz Yıldırım'ın açıklamasının ardından sportif direktör Mario Blanco, kamuoyuyla görüşmelere başladı.

 LUKAKU'YLA BİRLİKTE GELECEK!


 Dybala doğduğundan beri Fenerbahçe'nin oyuncusu..
 Kırsalda bir kapı var, açıldığında içeri birçok insan giriyor. Portekizli antrenör, düşüşte gibi görünse bile her zaman yarışta kaldı. Roma'ya karşı Konferans Kupası'nı kazandıktan sonra gözyaşlarını tutamadı. İtalyan basını Mourinho'yu "Roma Kralı" olarak nitelendirdi.
 Akşam kutlamalarının yapılacağı Circus Massimo alanına da "Roma İmparatoru"nun resmini gösteren bir duvar resmi boyandı  Başkan Aziz'le görüşmesinin ardından manşet şuydu:

A BOLA: Jose, Fenerbahce'ye yakın.
 GÜNEŞ: Jose işini kaybettikten sonra Fenerbahçe'den teklif aldı.
 AS: Mourinho'nun bir sonraki hedefi Turquier olabilir. Manu efsanesi Ferguson her zaman onu örnek alıyor.
 Derginin başarısı ve önemi açısından dünyaya model sayılan bir öğretmen.
 Ancak ülke Joachim Loew, Del Bosgue, Luis Aragonés, Fernando Santos, Mancini ve Rillacar gibi büyük yöneticilerle yollarını ayırdı.
 Futbolumuza üreme anlamında katkı sağlayamadılar, bazı teknik direktörler iki sezon dayanamadı, bazıları dayanabildi. Sezon boyunca sadece bir kez sürmez. Dersten kazandıklarımız, kaybettiklerimiz milyonlarca dolar. Başkan Ali Koç "Birlik olalım" sloganını takıntı haline getirdi. Tıpkı diğer başkanlar gibi.
 Sahadan ayrılma kararı,  19 Yaş Altı takımından ayrılma kararı tribünler veya topluluk tarafından verilmez; sizin kararınız ve sizin onayınızdır.
 Geçtiğimiz altı yılda, Fenerbahce yönetimi bu duruma pek bir yanıt alamadı. Getirdiğimiz tüm antrenörler ve oyuncular toplum tarafından benimsendi. Yeni hükümet bu sloganlar yerine kendi proje ve planlarından bahsetseydi futbol adına daha iyi olurdu. Altyapıdan bahsediyoruz. Birisi neler olduğunu biliyormu? Şampiyon olmak dışında.
 Arda Güler'in yarattığı birkaç isim dışında geniş coğrafyada yükselen, ülkenin isminden memnun olduğu isimler var mı? Sayılarımı kademeli olarak nasıl artırabilirim?
 Sayın Aziz, cumhurbaşkanı adaylığında sanki nafile bir mücadelenin nelere yol açacağını görmüş gibi mücadele etmeyeceğini söylemişti. Ancak F.Bahçe, gerekirse iktidara karşı hakları için  mücadele etme taahhüdünden vazgeçmedi.
 Aziz Yıldırım: "Altı yıl önce ayrıldığımda 'Aziz Yıldırım gitti, Türk futbolu kurtuldu' dediler.
 Şimdi 'Aziz Yıldırım gitti' diyorlar.
 Bunu yaparak Türk futbolunu kurtarmalıyız.''

 "Fenerbahçe'nin fonu hiçbir zaman tükenmez. Bu kulübü neden halka açtınız? Binlerce kişiyi üye yapıp ölene kadar başkan olmak istiyorum." 1 milyon üyeye ulaşmak için kampanya başlattık. Fenerbahce Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir.
 Fenerbahçe'nin istediği hiçbir şey olmayacak. Ne zaman, ne zaman bir araya gelir. Birleşmezlerse Fenerbahce'ye bir şey olmaz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.