Mourinho Transferinin Perde Arkası!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın da anlaşmak istediği Jose Mourinho transferi ile gündemden düşmüyor! Sarı-Lacivertli Yönetim de Mourinho transferinin perde arkası! Acun Ilıcalı'nın da ismi geçiyor!

Fenerbahçe, Suudi Arabistan ve Avrupa'nın peşinde olduğu teknik direktör Jose Mourinho tarafından seçildi.

 Dünyaca ünlü teknik adam Mourinho,  9 Haziran'da Fenerbahçe'de seçilecek Olağan Kurultayı'na katılacak olan Başkan Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım'ın en büyük vaadiydi.

 Yıldırım'ın "Anlaşmaya yaklaştık.
 Cumartesi günü Londra'da görüşeceğiz" demesi üzerine Koç devreye girdi ve Portekizli teknik adamın transferini tamamladı.
 İşte  Jose Mourinho transferinin perde arkası Sabah Haber'in haberine göre: Üç hafta önce, Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile ilk kez görüştü.
 İki hafta önce Mario Branco da  Mourinho'nun transferinin maliyetini araştırmaya başlamıştı.
 2 gün önce Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile tüm konularda anlaşmaya vardı.


 Ali Koç, Mario Blanco ve Akun Ilıcalı üçlüsü, 30 Mayıs gecesi  Mourinho için daha da büyük bir adım atmaya karar verdi ve akşam saatlerinde görüntülü görüşme gerçekleşti.
 Jose Mourinho'nun ameliyatını gerçekleştiren ve yeni yönetim kurulu üyesi seçilen Acun Ilıcalı, Portekizli teknik direktörü ikna etti.
 Mourinho, Ali Koç ve Acun Ilıcalı'nın  projesinden o kadar etkilendi ki diğer aday olan Aziz Yıldırım'ı veto etti ve görüşmeleri iptal etti.
 Ali Koç, Mourinho'yu imzalamak üzere Acun Ilıcalı  ile birlikte  Londra'ya gidiyor.
 Görüşmeler Şampiyonlar Ligi finalinden sonra yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.