Mourinho: "Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye gelme kararımdan pişman değilim"

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile oynayacağı maç öncesinde teknik direktör Jose Mourinho ve futbolcu Jayden Oosterwolde basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile oynayacağı maç öncesinde teknik direktör Jose Mourinho ve futbolcu Jayden Oosterwolde basın toplantısı düzenledi. Mourinho, yaptığı açıklamalarda takımın performansına ve maçın önemine değinerek, bu karşılaşmanın Fenerbahçe için önemli bir sınav olduğunu belirtti.

Mourinho'nun ifadeleri şu şekilde:

"Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Zayıf yönlerine değinmeyi tercih etmiyorum. Pazar gününden beri bu maça hazırlanıyoruz. Çok yüksek şiddetli emekler yapamadık, çünkü ligde zorlu bir maç oynamıştık. En azından taktiksel olarak neler yapmamız gerektiğini ve neler yapmaya çalışacağımızı biliyoruz"

"Her kulübün hedefleri vardır. Bir kulübe geldiğiniz zaman, o kulübün hayallerini sahiplenirsiniz. İspanya Ligi'ni Real Madrid ile kazanmak ve Fenerbahçe ile Türkiye Ligi'ni kazanmak arasında benim için fark yok. Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye gelme kararımdan pişman değilim. Tamamen yapmak istediklerime odaklıyım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.