Mourinho 'zemin' tepkisi verdi: "Şampiyonlar Ligi düzeyinde bu sahada oynamak kabul edilemez&qu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lugano galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, maçın oynandığı sentetik zeminle ilgili eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lugano galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, maçın oynandığı sentetik zeminle ilgili eleştirilerde bulundu. Mourinho, "Maçtan önce bu konuyu gündeme getirmek istemedim, ancak plastik zeminde oynamak gerçekten zorlu bir deneyim oldu. Bu yüzeyle uyum sağlamakta güçlük çektik. Şampiyonlar Ligi seviyesinde böyle bir saha kabul edilemez," şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Lugano'yu 4-3 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun açıklamaları şu şekilde:

"İlk maçı galibiyetle tamamladık. Taraftarlarımızın desteğiyle ikinci maçta turu geçmek istiyoruz.

Açıkçası maçtan önce bunu söylemek istemedim fakat plastik bir zeminde maç oynamak zor. Bu zemine adapte olmakta zorlandık. Şampiyonlar Ligi düzeyinde bu sahada oynamak kabul edilemez.

Transferlerden dolayı mutluyum. Buraya gelirken kimseden söz istemedim, en iyi kadroyu istedim yalnız. Yönetim de bunu bana sundu. Zamanla herkes performansını artırıyor. Başkana, yönetimimize, sportif direktörümüze teşekkür ediyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.