Mourinho'dan hakem tepkisi: Biz böyle bir gol atınca faul mü verilecek, gol mü verilecek, göreceğiz

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Teknik direktör José Mourinho, maç sonrası açıklamalarında, yedikleri gollerle ilgili eleştirilerde bulundu ve kaybettikleri 7 puanın önemine dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı. Mücadele, Yeni 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirildi. Fenerbahçe'nin teknik direktörü José Mourinho, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Mourinho'nun açıklamaları şu şekilde:

"Maçtan önce rakibimizi analiz ediyoruz, bu maç öncesinde olduğu gibi. Uzun bir süre boyunca rakibimizin kaliteleri üzerinde durduk. Zor bir haftaydı bizim için; sadece cuma günü tam takım çalışabildik. Milli takımdaki oyuncular yalnızca rejenerasyon yaptı. Oyuncular, saha içerisinde hatalar yapıyorlar. Bu durumu aramızda konuşmalıyız. İlk yediğimiz gol, üzerinde konuştuğumuz bir goldü. Cuma günü bunu ele aldık. İkinci gol, bazı takımlar için faul, bazıları içinse basit bir pozisyon. Arkadan itme var ve bazı takımlar için bu bir faul sayılırken, bizim için geçerli olmadı. 2-1'den sonra iki net pozisyona girdik; maçı bitirebilirdik. Sebastian'ın şutu, açıdan dolayı gol diye düşündüğüm bir pozisyondu. En-Nesyri'nin şutu da neredeyse gol oluyordu. Oosterwolde'nin sakatlığı sonrası Djiku'yu sol beke çekmek zorunda kaldım. Mert Hakan'ı oyuna alamadım. 2-2, bizim için üzücü bir sonuç."

"Çok şey söyleyebilirim ama bu durumda söylemiyorum. Şimdiden 7 puan kaybettik. Nasıl ve ne şartlarda kaybettiğimiz konusunda konuşmayacağım. Ligin durumundan memnun değiliz. 7 puan kaybettik ve bu puanları direkt şampiyonluktaki rakibimize kaybettik. Alabildiğimiz kadar puan almamız gerekiyor. Bizim stadımızda böyle bir gol atıldığında faul mü verilecek, gol mü verilecek, bunu göreceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.