Mourinho'dan İrfan Can Kahveci'ye: 'Bizim için de at'

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, UEFA Uluslar B Ligi’nde Karadağ ve İzlanda’ya karşı attığı golleri değerlendirerek, milli aranın kendisi ve takım için verimli geçtiğini belirtti.

Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu İrfan Can Kahveci, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki Karadağ ve İzlanda karşısında attığı golleri değerlendirdi. Kulüp televizyonuna konuşan İrfan, milli aranın hem kendisi hem de takım için verimli geçtiğini belirterek, "İki maçta da gol atmak harika bir deneyimdi. Milli takımda iyi bir jenerasyon var ve uyum sağladık. Dünya Kupası’na katılmak için elimizden geleni yapacağız. Zorlu zeminlerde oynadık ve uzun yolculuklar yaptık ama sonuç güzeldi" dedi.

İzlanda maçıyla ilgili olarak belindeki ağrılardan bahseden İrfan, "Zemin çok zorluydu. Sanki taşta oynuyormuşuz gibiydi, ama şükür ki sakatlanmadan maçı atlattık. Takım olarak iyi mücadele ettik ve 1-1’i benim golümle bulduk. Güzel bir sonuç aldık ve bu nedenle mutluyum" ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki futbolcu, gol atma isteğinin arttığını ve bu gollere ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Milli takıma gitmeden önce de hırslıydım. Samsun deplasmanı da zor olacak, ama umarım orada da gol atarım. Geçen yıl deplasmanda asist yapmıştım, içeride gol atmıştım ve şimdi Samsun’a gol atmak istiyorum" dedi.

Zorlu bir fikstüre girdiklerini belirten İrfan, "Samsunspor'un ardından Manchester United gibi zor maçlar var. Ama kadro kalitemiz buna yeterli. Her maça aynı konsantrasyonla yaklaşacağız ve üç puan hedefliyoruz" dedi.

Manchester United maçı hakkında ise, "Önemli bir rakip. Kendi evimizde kazanmak için mücadele edeceğiz. Fenerbahçe’nin genlerinde bu vardır. Kendi evimizde her maça kazanmak için çıkıyoruz. Fenerbahçe büyük bir kulüp ve bunu tekrar göstermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Karadağ ve İzlanya’ya karşı attığı goller sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun kendisini tebrik ettiğini söyleyen İrfan, "Hoca gördü, tebrik etti ve ‘Çok güzel goldü’ dedi. Ben de teşekkür ettim. ‘Bizim için de at’ dedi, ben de ‘İnşallah’ dedim. Samsun’da inşallah golle başlarım. Samsun’un da Atamızdan dolayı bizde ayrı bir yeri vardı. İnşallah orada bir gol daha atarım" sözlerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.