Mourinho'dan kadro açıklaması geldi: "Değişiklik gerekiyordu"

Trendyol Süper Lig'in 7. hafta maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele öncesinde, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 7. hafta maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele öncesinde, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mourinho, takımının form durumu ve karşılaşmanın önemi üzerine çeşitli düşüncelerini paylaştı. Ayrıca, rakip takım hakkında bilgi vererek, oyuncularının maça nasıl bir stratejiyle çıkmaları gerektiğine dair ipuçları verdi. Bu bağlamda, hem takıma olan inancını vurguladı hem de oyuncularının motivasyonunu artırmaya yönelik mesajlar iletti.

Jose Mourinho öndeki üçlüsü için açıklamasında; "Zor ve yoğun bir maç oynadık iki gün önce. Taze ayaklara ihtiyacımız vardı. Bu yüzden öndeki üçlüde değişiklik yapmak gerekti. Edin ve Tadic'in bu ligdeki tecrübesini göz önünde bulundurdum. Savunma yapan rakiplere karşı oynadığınızda Maximin gibi oyunculara sahio olmak önemli oluyor," ifadelerini kullandı

"OYUN KURALIM RAKİBE BAĞLI DEĞİL"

Portekizli teknik adam sözlerinin devamında; "Oyun kurulumu biraz rakibe de bağlı. Union sahanın her yerinde adam adama baskı yapıyordu. Daha sonrasında Amrabat stoperler arasına geldiğinde oyun kurulumu şansımızı artırdık," sözlerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.