Mourinho’dan Kritik Açıklamalar: "2-0'dan Sonra Zor Duruma Düşebiliriz!"

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Union SG'yi 2-1 yenerek 3 puanla başladı. Teknik direktör Mourinho, galibiyetin önemine vurgu yaptı ve futbolun ciddiyetine dikkat çekti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla merhaba dedi. Evinde Union SG'yi 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından, teknik direktör Jose Mourinho önemli değerlendirmelerde bulundu. Maçın başında zorluk yaşadıklarını ancak daha sonra kontrolü ele aldıklarını belirten Mourinho, "En önemlisi 3 puan. Oyuna çok iyi başlayamadık fakat sonrasında oldukça iyi bir performans sergiledik. İkinci yarı, ilk yarıdan çok daha iyiydi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin gollerini Çağlar Söyüncü (27. dakika) ve Burgess’in (82. dakika) kendi kalesine attığı golle geldi. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarına bu galibiyetle 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşadı. Mourinho, yeni formatta puan hesaplamalarının karmaşık olduğunu vurgulayarak, "Ne kadar kazanırsanız o kadar iyi. 2-0'dan sonra futbolla dalga geçemezsiniz. Her takım sonuna kadar mücadele eder ve kendi kendimizi zor bir duruma soktuk" dedi. Son dakikalarda herhangi bir sorun yaşamadıklarını ekleyen Mourinho, "Futbolda dalga geçemezsiniz" diyerek mücadele ruhunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.