Mourinho'dan Penaltı Eleştirisi: "Sadece Hakem ve VAR Biliyor"

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile 1-1 berabere kalarak elendi ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Teknik direktör Jose Mourinho, verilen penaltıya eleştirilerde bulunarak, takımının performansı ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Lille ile 1-1 berabere kalarak elenirken, teknik direktör Jose Mourinho, maç sonrası hakeme göndermelerde bulundu. Avrupa Ligi'nde devam edecek olan temsilcimiz, takım ruhunu ve performansını öne çıkararak, gelecekte daha iyi sonuçlar almayı hedefliyor.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Lille ile 1-1 berabere kalarak turnuvadan elendi. Temsilcimiz, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Teknik direktör Jose Mourinho, karşılaşmanın hakemine göndermelerde bulunarak dikkat çekti.

Mourinho, 118. dakikada verilen penaltıya değinerek, "Takımım her şeyi denedi. Sistemi ve oyuncuları değiştirdik. Taraftarımız, takımımızın ruhunu gördü ve destekleriyle katkı sağladı. Penaltı hakkında konuşmamak daha iyi. Son zamanlarda yaşadıklarımı düşününce... Bunun neden penaltı olduğunu yalnızca hakem ve VAR'dakiler biliyor. Ben takımım ile gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye yardım etmek istediğini vurgulayan Mourinho, "Dürüst olmak gerekirse, Şampiyonlar Ligi'nde yer almayı tercih ederdim. Finale kalamazdık ama Avrupa Ligi'nde 'eğer' şans bizden yana olursa harika işler yapabiliriz. Eğer diye başladığım cümlenin devamını merak ediyorsanız, Roma-Sevilla UEFA Avrupa Ligi final maçını izleyin." dedi.

Mourinho, maçın istatistiklerinin yanıltıcı olabileceğine de dikkat çekti: "Bugün iki topumuz direkten döndü, rakip kalecinin üç müthiş kurtarışı oldu. Bunlar önemli detaylar. Biz maçı kazanmak için yeterli pozisyon ürettik. Rakip takım orta sahada kalabalık olup topu kontrol etti. Livakovic, deplasmanda bir kurtarış yaptı. Burada topa dokunmadı bile. Dünyanın en büyük takımları bile iki önemli oyuncusunu kaybettiğinde bunun etkisini hisseder. Bu kayıplar, planlarımızı değiştirdi. Şimdi hedeflerimize daha sağlam adımlarla ilerleyeceğiz." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.