Mourinho'nun Gözdesi Fenerbahçe'ye Geliyor! Avrupa'nın En Pahalı Genç Yeteneği

Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlaması için Jose Mourinho yönetiminde harekete geçti. Dünya futbolunun ünlü teknik direktörü Mourinho'nun liderliğindeki sarı-lacivertliler, transfer çalışmalarını hızlandırırken taraftarlarına büyük bir müjde verdi.

FENERBAHÇE'DEN İLK TRANSFER MÜJDESİ! MOURINHO, AVRUPA'YI SALLAYACAK GENÇ YILDIZI GETİRİYOR

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk kıl payı kaçan Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon için kolları sıvadı. Sarı-lacivertliler, transfer çalışmalarında ilk bombayı patlattı ve taraftarları heyecanlandırdı. Mourinho'nun tercihi, Avrupa'da adından söz ettirecek bir yetenek olan 22 yaşındaki Mohamed Bachir Belloumi oldu.

AVRUPA BONSERVİS REKORUNU KIRACAK GENÇ YILDIZ

Portekiz Ligi takımlarından Farense'de başarılı performansıyla dikkat çeken Belloumi, 10 numara pozisyonunun yanı sıra sağ ve sol kanatlarda da görev yapabiliyor. 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yetenek, geçen sezon 33 maçta 7 gol atıp 4 asist yaparak göz doldurdu.

Fenerbahçe'nin bu transferle Mourinho'nun isteklerine yanıt vermesi ve genç yıldızı kadroya katması, taraftarların büyük ilgisini çekecek gibi görünüyor. Transferin detayları ve Belloumi'nin sarı-lacivertli formayla performansı merakla bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.