Mourinho'nun gözüne giremeyen Oğuz Aydın için ayrılık iddiası!

Fenerbahçe'de yeterince süre alamadığı için mutsuz olduğu bildirilen Oğuz Aydın, devre arası kiralık olarak ayrılabilir. Sarı-lacivertli takımda yalnızca 22 dakika süre bulan 23 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Mourinho'nun gözüne giremeyince hayal kırıklığı yaşadı.

Fenerbahçe’de yeterince süre alamadığı için mutsuz olduğu belirtilen Oğuz Aydın’ın, devre arası döneminde kiralık olarak ayrılabileceği gündeme geldi.

Fenerbahçe, Galatasaray ile yaşanan transfer rekabeti sonucunda 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Oğuz Aydın’a bu sezon sadece 22 dakika süre verebildi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun gözüne giremeyen 23 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Ligi listesine de yazılmadı ve bu durum hayal kırıklığına yol açtı. Milli futbolcu, sol kanat rotasyonunda Allan Saint-Maximin ve Filip Kostić’in arkasında üçüncü sırada yer alıyor.

Oğuz Aydın’ın oynamadığı için mutsuz olduğu ve devre arasında kiralık olarak gönderilebileceği öğrenildi. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Oğuz Aydın transferiyle ilgili Mourinho ile yaptığı konuşmayı şu şekilde aktardı: "Hoca özellikle Çağlar'ı ve Maximin'i istiyordu, bu transferleri tamamladık. İkinci kanat için yabancı sınırı nedeniyle Oğuz Aydın'ı aldık. Dün Mourinho bana, 'top top top (üst seviye) iyi bir oyuncu getirdin' dedi. Akşam eve geldiğimde, TRT Spor’da bir programda Oğuz Aydın ile ilgili bir analiz yapılıyordu. O arkadaşımızın adını hatırlamıyorum ama onun dediklerine göre, gerçekten çok büyük bir transfer yapmışız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.