Mourinho'nun Raporu ile İrfan Can Kahveci Sözleşme Yenileme Sürecine Girecek!

A Milli Takım'ın Karadağ ve İzlanda karşısındaki galibiyetlerinde önemli rol oynayan İrfan Can Kahveci, Villarreal ve Real Betis’in radarına girdi. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona ererken, devre arasında bedelsiz transfer şansı doğabilir.

A Milli Futbol Takımı’nın Karadağ'ı 1-0, İzlanda’yı ise 4-2 mağlup ettiği maçlarda dikkat çeken isimlerden biri İrfan Can Kahveci oldu. 29 yaşındaki hücum oyuncusu, Samsun’daki maçta galibiyeti getiren ve Reyjavik’te de kilidi açan golleri atarak performansını gözler önüne serdi.

İSPANYA'DAN İLGİ VAR

İrfan Can Kahveci'nin yükselen formu, İspanya La Liga ekipleri Villarreal ve Real Betis’in dikkatini çekti. Her iki kulübün gözlemcileri, milli maçlarda İrfan Can’ı izleyerek olumlu raporlar sundu. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan milli yıldız, devre arasında istediği kulüple anlaşabilir ve bedelsiz olarak yeni bir takımda forma giyme fırsatı bulabilir.

BEŞİKTAŞ VE RENNES'DEN TEKLİFLER

İrfan Can’a talip olan takımlar arasında Fransa'nın Rennes ve Marsilya kulüpleri ile Türkiye'den Beşiktaş da bulunuyor. Fenerbahçe yönetimi, değerli oyuncusunu kaybetmemek ve en azından bedelsiz bırakmamak adına harekete geçti.

MOURİNHO’DAN DESTEK

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, İrfan Can’ın kalması yönünde rapor vermesi üzerine, milli futbolcu ile sözleşme yenileme görüşmeleri başlatılacak. Görüşmelerde, Avrupa kulüplerine çıkış opsiyonu eklenmesi de gündemde.

SONUÇ

İrfan Can Kahveci’nin yükselen formu, hem milli takımda hem de kulüp düzeyinde büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Gelecek günlerde gerçekleşecek olan sözleşme görüşmeleri ve olası transfer gelişmeleri, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.