Mourinho'ya Karşı Heyecanlıyız: Thomas Reis'ten Kritik Fenerbahçe Maçı Yorumu

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşma öncesinde, Mourinho'ya rakip olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Reis, takımının sahaya en iyi oyununu yansıtacağını vurguladı.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Reis, "Mourinho ile rakip olmaktan dolayı çok mutluyum. Takım olarak yüzde 100'ümüzü sahaya koyacağız" dedi.

"MOURINHO'YA RAKİP OLMAK HEYECAN VERİCİ"

Thomas Reis, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya rakip olmanın büyük bir tecrübe olduğunu vurguladı. Reis, "Mourinho, Avrupa'nın en büyük kulüplerinde görev yapmış çok tecrübeli bir hoca. Ona karşı oynamak benim için özel bir an" dedi.

Samsunspor’un şu ana kadarki başarılı performansına değinen Reis, Fenerbahçe karşısında takımının kendi oyununu oynayacağını belirtti. "Biz de belirli bir taktiğe sahibiz ve bu özel maçtan puan veya puanlar alabiliriz" dedi.

"FENERBAHÇE'NİN GEÇİŞ OYUNUNA DİKKAT ETMELİYİZ"

Reis, Fenerbahçe'nin hızlı geçiş oyunu ve kaliteli futbolcularına dikkat çekerek, "Merkezde top kaybı yaparsak onların hızlı geçiş oyunuyla problem yaşarız. Felsefemiz gereği, kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız" diye ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.