Mourinho’yu Şoke Eden Derbi: Fenerbahçe’nin 32 Maçlık Serisi Çöktü!

Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray'a 3-1 yenilen Fenerbahçe, 32 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti. Bu sonuç, Mourinho’nun takımında büyük bir şok etkisi yarattı.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'a 3-1 mağlup olarak önemli bir yenilgi aldı.

Bu sonuç, sarı-lacivertlilerin ligdeki 32 maçlık yenilmezlik serisinin sona ermesine neden oldu. Sezonun ilk beş maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak dikkat çeken Fenerbahçe, derbiye kadar 32 maçta yenilgi yüzü görmemişti. Geçtiğimiz sezonu da 27 maçlık yenilmezlikle tamamlayan ekip, bu yılki serisini daha da uzatarak umut veriyordu.

FENERBAHÇE'NİN YENİLMEZLİK SERİSİ SON BULDU

Galatasaray’ın gollerinin ardından 63. dakikada Edin Dzeko’nun penaltı golüyle farkı 2’ye indiren Fenerbahçe, bu sezonki ilk mağlubiyetini ezeli rakibi karşısında almış oldu. Bu yenilgiyle, lider Galatasaray ile puan farkı 5'e çıkarken, Fenerbahçe 13 puanda kaldı. Ayrıca, Fenerbahçe'nin iç sahadaki 15 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi; son olarak 4 Kasım 2023'te Trabzonspor’a karşı kaybetmişti. Bu süreçte 12 galibiyet ve 3 beraberlik alan Kanarya'nın, son 8 maçlık galibiyet serisi de derbide son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.