MSB açıkladı: İzmir'de rahatsızlanan uzman çavuş şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, İzmir'in Menemen ilçesinde görevli Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve tüm müdahalelere rağmen şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık, aziz şehide Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Milli Savunma Bakanlığı, İzmir'in Menemen ilçesinde görev yapan Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı. Bu üzücü olay, Türk Silahlı Kuvvetleri ve millet için derin bir kayıp oluşturdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İzmir'in Menemen ilçesinde görevli Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün hastaneye kaldırıldıktan sonra şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlığın yaptığı yazılı açıklamada, "57'nci Topçu Tugay Hacılarkırı Komutan Yardımcılığı'nda görevli kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü, 10 Eylül 2024 tarihinde rahatsızlanarak hastaneye sevk edilmiş ve tedavisine başlanmıştır. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bu acı olay, bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.