MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir askerimizin şehit olduğunu ve dört askerin de yaralanıp hastaneye sevk edildiklerini duyurmuş bulundu. Hastaneye sevk edilen yaralı dört askerin tedavilerine başlandı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir askerimizin şehit olduğunu ve dört askerin de yaralanıp hastaneye sevk edildiklerini duyurmuş bulundu. Hastaneye sevk edilen yaralı dört askerin tedavilerine başlandı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafınca yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Sağlanan temasta ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu vakada yaşamını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Tepedekilerin ölüm dağıtan çocukları
Osman Kavala'dan yeniden yargılama talebi
Fahri trafik müfettişliğinde yeni dönem: Her kural ihlaline ceza yazamayacaklar
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Ayazlar' suç örgütü çökertildi, 9 gözaltı
Tetikçinin kaçırıldığı çakarlı aracın görüntüsüne ulaşıldı