MSB'den Acı Haber: Silah Kazasında Bir Asker Şehit Oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde görevli Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın silah kazası sonucu şehit olduğunu duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, yaşanan olayın derin üzüntüyle karşılandığı ifade edildi.

MILLI SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN ÜZÜCÜ AÇIKLAMA: PIYADE UZMAN ÇAVUŞ ONUR ÇAPAN SILAH KAZASINDA ŞEHIT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde 11 Eylül 2024 tarihinde meydana gelen bir silah kazasında Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın şehit olduğu duyuruldu. Açıklamada, "Kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan, silah kazası sonucu şehit olmuştur" ifadesi kullanıldı.

Bakanlık, bu acı olayın Türk Silahlı Kuvvetleri ve tüm millet üzerinde derin bir üzüntü yarattığını belirterek, "Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" şeklinde başsağlığı dileklerini iletti.

Olayla ilgili detaylı incelemelerin sürdüğü ve kazanın nedenlerinin araştırıldığı bildirildi. Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan’ın cenaze töreniyle ilgili bilgiler ise daha sonra paylaşılacak. Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimiz, şehidimizin anısını yaşatmaya ve ailesinin acısını paylaşmaya devam edecektir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.