Mucize Doktor'un yıldızı Adil hoca rüzgar estirdi

Ezo ile ne yapacağını bilmeyen Ali Vefa’nın kafası karmakarışık bir noktaya geliyor. Ali Vefa’dan intikam almak için annesi Vuslat’la büyük bir anlaşma yapan Ezo, Ali Vefa’ya karşı darbelerini ardı arkası kesilmeden vurmaya başladı.

Sevenlerini ikiye bölen bu tartışma, fragmanla birlikte daha çok sarsıntıya uğrattı. Bir yandan Ezo’nun baskısıyla uğraşan Ali Vefa bir yandan da diziye bomba gibi giriş yapan Ezo’nun annesi Vuslat’la uğraşıyor. Sevenlerinin aklında ise birçok soru beliriyor. Bunlardan en çok ön plana çıkan ise Ali Vefa şimdi ne yapacak sorusu oluyor.

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal gibi başarılı oyuncuların yer aldığı diziden kısa bir süre önce Adil Hoca karakterine hayat veren Reha Özcan ayrılmıştı. Diziden ayrılışı ise hem Ali Vefa için hem de dizi izleyicisi için çok zor olmuştu. Ameliyat masasında kalan Adil Hoca’nın hayali Ali Vefa’yı derinden sarsmıştı.

Sevilerek izlenen dizinin 51. Bölümüne ait ikinci fragman yayınlandı. Fragmanı izleyen seyirci Ali Vefa’nın dediklerine odaklı kaldı. Ele aldığı hastalarla dikkatleri üzerine toplayan Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa ise otizmli bir kişiye hayat vererek farkındalık yaratıyor. Herkesten farklı bir doktora hayat veren Ali Vefa girdiği ameliyatlardan ise başarıyla çıkıyor.

"Sadece Adil Hocamı görmek istiyorum"

Fragmanda Ali Vefa’nın söyledikleri ise dikkatleri üzerine çekiyor. “Herkesten kaçmak istiyorum, kimseyle konuşmak ya da görüşmek istemiyorum. Sadece Adil Hocamı görmek istiyorum” sözlerini dile getiren Ali Vefa’nın çaresizliği seyircilere yansıdı. Ali Vefa’nın zor bir dönemeçte olduğu ise izleyenlerin gözünden kaçmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı