Müge Anlı, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu'nu tekrar gündeme getirdi

Programda ortaya atılan iddialar ve çelişkiler üzerine, 18 yıldır kayıp olan kadının bulunması için yeni bir girişim başlatıldı. Emniyet güçleri, Müge Anlı'nın ekrana getirdiği bahçe ve evde detaylı arama çalışmalarına başladı.

50 yaşında kaybolan dört çocuk annesi Hatice Musaoğlu'nun gizemli kaybı, araştırmacı gazeteci Müge Anlı tarafından gündeme getirildi. Programda ortaya atılan iddialar ve çelişkiler üzerine, 18 yıldır kayıp olan kadının bulunması için yeni bir girişim başlatıldı. Emniyet güçleri, Müge Anlı'nın ekrana getirdiği bahçe ve evde detaylı arama çalışmalarına başladı.

Kastamonu'nun Azdavay ilçesine bağlı Gümürtler Köyü'nde oğlu ve geliniyle yaşayan Hatice Musaoğlu, 2006 yılında aniden ortadan kayboldu. 18 yıldır izine rastlanamayan kadının akıbetini öğrenmek için, abisi Aydın Musaoğlu'ndan şüphelenen kızları programa katıldı. O dönem annesinin odasına yerleşmek isteyen Aydın Musaoğlu canlı yayına çıkarak tartışmalara neden oldu.

Hatice Musaoğlu'nun oda kavgası nedeniyle Aydın ve Nevin Musaoğlu ile tartıştığı, sonrasında Aydın Musaoğlu'nun, kaybolduktan sonra bahçeye bir çukur açıp annesini gömdüğü iddia edildi. Cenazenin fark edilmesi üzerine başka bir yere taşındığı öne sürüldü.

Ayrıca, Aydın Musaoğlu'nun o dönem dört yaşındaki kızının "Babam, babaannemin başına vurdu ve çuvala koyup götürdü" şeklinde akrabalarına anlatımlarda bulunduğu belirtildi.

Müge Anlı, bahçeyi ve Hatice Musaoğlu'nun kaybolduğu dönemde oğlunun çalıştığı arazileri ekrana getirdi. Bahçede kaybolduğu dönemde gübre dökülmeye başlandığı ve ekim yapılmadığına dikkat çekildi. Savcının talimatıyla emniyet güçleri, Kastamonu Cinayet Büro Dedektifleri, Azdavay İlçe Emniyet ve jandarma komutanlığı ekipleri, Hatice Musaoğlu'nun en son görüldüğü evden başlayarak bahsi geçen yerlerde arama çalışmalarına başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.