Müge Anlı Esra Erol'un adını bile duymak istemiyor! Esra Erol'u sildi attı, o hamle her şeyi ortaya

ATV ekranlarının en sevilen programlarının sunucu koltuğunda oturan Müge Anlı ve Esra Erol arasında sular durulmuyor! İkili her ne kadar çok samimi ve yakın gibi bilinse de aslında yıllardır aralarında belli bir soğukluk var.

Esra Erol ile birlikte farklı programlar yaparak aynı yola çıkan Müge Anlı, iddialara göre Esra Erol'un adını bile duymak istemiyor. Kısa süre önce Instagram hesabı açan Müge Anlı, yakın çevresindeki herkesi tek tek takip etmeye başlamıştı. Sevdiği isimleri takip eden Müge Anlı, her paylaşımıyla adından söz ettirirken son hamlesiyle milyonları şaşkına çevirdi.

Esra Erol ve Müge Anlı sık sık iki yakın dost olarak bilinse bile işler hiçte öyle değil. İkilinin yakın olmadıkları net bit şekilde biliniyor. Bu konu hakkında ikiliden açıklama gelmese bile aralarının iyi olduklarını da açıklayan bir ifadeye yer vermiyorlar. Kısa süre önce ise Müge Anlı, Esra Erol'a bir gönderme yapmıştı.

Müge Anlı kısa bir süre önce Esra Erol ve türevi programlar için “Şimdi siz başka bir programda olsaydınız size bunu beş bölüm boyunca anlatırdı. Ben anlatmıyorum ancak işin acı tarafı; ben bu programda birçok şeye dikkat edip anlatmazken, herkesin özel hayatına dikkat ederken eleştirilerin odak noktasında sürekli olarak ben varım. Benim programım bu tarzda yapılan programların en üst tabakası haline gelmiş durumda. Bu yüzden alakamız olmayan tüm programlarda bizimde adımız anılıyor, biz eleştiri alıyoruz. Ben anlatmayacağım sizlere olanları” sözlerini dile getirmişti. Müge Anlı'nın bu sözleri Esra Erol'a gönderme olarak algılanmıştı. Peki, Müge Anlı'nın son hamlesi ne oldu?

Müge Anlı'dan Esra Erol'a ban!

Kısa bir süre önce Instagram hesabı açan Müge Anlı, Esra Erol'u takip etmiyor. Aynı şekilde Esra Erol'da Müge Anlı'yı takip etmiyor. Bu konu hakkında takipçileri "Esra Erol'u engellemiş bile olabilir!", "Esra Erol'un sesini duymak istemiyor ki kadın" gibi birçok yorum geliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı