Müge Anlı ile Demet Akalın arasında ‘Narin’ polemiği: ”Bana sallamana gerek yok”

Diyarbakır’da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturması devam ediyor. Müge Anlı'nın konuyu işlememesine tepki gösteren Demet Akalın, Anlı'nın açıklamalarına sert cevap verdi. Anlı, tepkilere ilişkin açıklamasında “Adımı katanlara yanıt veririm” dedi.

DİYARBAKIR'DAKİ CİNAYET SORUŞTURMASI

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma sürüyor. 

MÜGE ANLI'NIN YANITI

Programlarında işlediği cinayet haberleriyle bilinen Müge Anlı’nın konuyu işlemesini isteyen müzisyen Demet Akalın, "Sevgili Müge Anlı ısrarla Narin’imizi neden işlemiyorsun? Neden!" paylaşımında bulunmuş oldu. Anlı da programı sırasında konuya ilişkin "Benim işim o konuyu çözmek. Sonrası işin adli süreci. Herkes kendi işine bakacak. Herkes konuşmalarına dikkat ederek konuşsun. Adımın geçmesini esefle kınıyorum. Adımı katanlara tek tek yanıt veririm, altından kalkamazsınız" dedi. Anlı, bu sözlerinin programcı arkadaşlarına olmadığının da altını çizerek "Beni hiçbir programcı arkadaşımla karşı karşıya getirmeyin. Benim lafım onlara değil, lafımın nereye gittiğini anlayan anladı." dedi.

DEMET AKALIN'IN TEPKİSİ

Bu sözleri üstüne alınan Demet Akalın da sosyal medya hesabından "Mügecim bana sallamana gerek yok! Seni izler hapisten belki insafa gelir horozumu kesıodu diyen anası!!! Ayyy her insanın merak ettiği sorudan niye rahatsız olursunki acayip!" karşılığını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.