Müge Anlı ve Esra Erol’un neden tartıştıkları ortaya çıktı! Perde arkasındaki sır aralandı! Gerilim hat safhay

ATV ekranlarının en sevilen programlarının en sevilen sunucularından biri olan Müge Anlı ve Esra Erol’un iddialara göre neden tartıştığı ve hiç konuşmadığı ortaya çıktı. Aynı alanda seyircilerine hitap etseler ve çok yakın olarak bilinseler bile...

ATV ekranlarında Müge Anlı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunarken; Esra Erol ise evlenme programlarının kapanmasından dolayı Esra Erol’da isimli bir program yaparak acılı ailelere merhem olmaya çalışıyorlar. Aynı kulvarda çalışan ikili ise uzun bir süredir birbirlerinden uzak. Bunu en iyi şekilde gösteren olay ise Müge Anlı’nın kısa süre önce açmış olduğu Instagram hesabı oldu.

Müge Anlı sosyal medya hesabı açtığını kısa bir süre önce canlı yayında duyurmuş ve sevenleri ise anında Müge Anlı’nın sosyal medya hesabını takip etmeye başlamışlardı. Kısa sürede büyük yankı uyandıran Müge anlı, sadece bir gün gibi bir sürede bir milyona yakın takipçi kazanmıştı. Sevilen ismin takip ettikleri ise hayranları tarafından merak edildi.

Müge Anlı yakın çevresini ve arkadaşlarını takip ederken, aynı kulvarda çalışmış olduğu Esra Erol’u ise takip etmiyordu. Uzun yıllardır birlikte anılan isimlerin birbirlerini takip etmemesi ise dikkatlerden kaçmamıştı. Bunun üzerine ikilinin arasının bozuk olduğu yeniden gündeme geldi. Perde arkasındaki sırrı öğrenmek isteyenler ise kısa bir araştırma yaptılar ve Müge Anlı’nın çok gergin bir şekilde Esra Erol’a gönderme yaptığı sözleri gördüler.

Müge Anlı işindeki başarısından dolayı birçok programın kendi gibi programlar yapmasının altını çizerek, çıkan en ufak sorunda ise “Müge Anlı ile Tatlı Sert benzeri programlar” denmesinden rahatsız olduğunu dile getiren ifadelere çok sert bir şekilde yer veren açıklamalar yapmıştı. Sözleri ise Esra Erol’a ve benzeri format yapanlara gönderme olarak algılanmıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı