Müge Anlı'da 4 çocuk kimsesiz kaldı! Canlı yayında söylenenler seyirciyi çileden çıkarttı! Müge Anlı son

ATV ekranlarının en sevilen programı olarak seyircisiyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 4 çocuk kimsesiz kaldı. Ele alınan konu hakkında canlı yayına konuk olarak katılan bir isim söyledikleriyle dikkatleri üzerine topladı.

ATV ekranlarında uzun yıllardır olan Müge Anlı ve başarılı ekibi birbirinden farklı olayların altına imzasını atıyor. Kayıp, kaçırılma faili meçhul cinayetlerin çözülmesinde etkin bir rolü olan Müge Anlı dikkatleri üzerine bu seferde Lütfiye Gündüz cinayetiyle topladı. 4 çocuk annesi olduğu bilinen Lütfiye Hanım 2013 yılından beri kayıp olarak aranıyor fakat kimliğiyle herhangi bir eczane, postane ve hastane gibi alanlarda işlem yapılmamasından dolayı öldürüldüğü de düşünülüyor.

Nevşehir'de yaşanan olayda Müberya isimli bir kadın konu hakkında bildiklerini dile getirerek milyonları şoka uğrattı. Boşanmış olduğu eşi Duran Özdemir ve 28 yaşındaki genç sevgilisi Nurullah Koçyiğit tarafından erkeklerle para karşılığında birlikte olmaya zorlanan Lütfiye Gündüz olayında yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Lütfiye Hanım ile en son birlikte olan isim ise canlı yayında "Ben savcılığı ilk gittiğimde "Lütfiye'yi arabama aldım ve 1 saat boyunca birlikte olduk" dedim. Fakat polisler "Ben kadını beğenmedim arabama da almadım" olarak değiştirmişler" sözlerini dile getirince Müge Anlı şok içerisinde kaldı.

Müberya ise stüdyoda "Eşim ile Duran Özdemir Lütfiye'nin ortadan kaybolduğu gün beyaz bir arabayla bir yere gittiler. Eşim eve döndüğünde yüzü sapsarıydı ayakkabılarında da çamur izleri vardı. Ben eşimin öldürmüş olabileceğinden şüpheleniyorum. Artık bildiklerimi saklamayacağım. Kimseden korkmuyorum" açıklamasını yaptı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu