Müge Anlı'da ağızları açık bırakan olay! Meme kanserine yakalanan ameliyatlı kadın patronuna kaçtı

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren bir vaka yaşandı. Meme kanserine yakalandıktan sonrasında ameliyat olan 3 çocuk anası Şennur Çolak'ın patronuna kaçtığı ortaya çıktı. Müge Anlı'nın son dakika gelişmesini açıklamasının...

Müge Anlı, programı bir son dakika gelişmesiyle açtı. Yaşananların oldukça enteresan bulunduğunu ifade eden araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 3 çocuk anası Şennur Çolak'ın bulunduğunu söylemiş oldu. Yakınlarının bu gelişme üstüne sevinemediğinden bahseden Müge Anlı, "O hayatta, sağ salim. Fakat ailesinin gözü daha yaşlı. Çünkü kendisine meme kanseri teşhisi konuluyor ve memesi operasyonla alınıyor. Daha topografi neticeleri bile gelmemiş. Ailesi evden gitmesini yaşamış olduğu bu ruhsal sorunlara bağlamıştı. Ben de hatta üzülüp kendisine seslenmiştim. Fakat bir gelişme oldu. Şennur Hanım'ın ne yazık ki bir başkasına kaçtığını öğrendik" ifadelerini kullandı.

Çok şaşırdığını söyleyen Müge Anlı, Şennur Çolak'ın eşi Zekai Bey'e dönerek "Siz de beklemiyordunuz doğal. Buralara kadar da geldiniz. Zekai Bey 'Okul dostum, can yoldaşım' diye seslenmişti." diyerek gelişmeleri aktardı.

Meme kanserine yakalanan eşinin patronuna kaçmasıyla yıkılan Zekai Bey'in üzüntüsü yüzünden okunurken programdaki gelişmeler bununla da sınırı olan kalmadı.

Şennur Çolak ve patronu canlı yayına telefonla bağlandı. "Ameliyat masrafımı patronum karşıladı" diyen Şennur Hanım'ın sözleri Müge Anlı'yı şaşırttı.

Zekai Bey'in ablası "Sen iyi mi utanmaz bir insanoğlunun ya? Benim kardeşimin ne suçu vardı bu hale getirdin? Yazıklar olsun sana! Çocukların kimsenin yüzüne bakamıyor" diyerek Şennur Hanım'a çıkıştı.

Şennur Çolak'ın patronunun oğlu babası Abdullah Bey'e seslendi ve eve dönmesini istedi:

"Şennur Hanım kocasını bırakıp gitmesin, ailesinin yanına, çoluğunun çoğunun başına dönsün. Bu vaka burada kapansın. Rezil ve kepaze oldum"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.