Müge Anlı'da korkunç itiraf: Arkadaşını öldürüp sosyal medyada kayıp ilanı vermiş

Adana'nın Kozan ilçesinde yaşanan olayda, İsa Dumlu (27), televizyonda canlı yayında, kayıp olarak aranan arkadaşı Mustafa Hakkulu'yu (31) silahla öldürdüğünü itiraf etti. Olayın ardındaki sıra dışı gelişmeler, Adana'da büyük bir şaşkınlık yarattı.

Adana'nın Kozan ilçesinde yaşanan şok bir cinayet olayında, 27 yaşındaki İsa Dumlu'nun, kayıp olarak aranan arkadaşı Mustafa Hakkulu'yu (31) televizyonda canlı yayında öldürdüğünü itiraf etmesi şaşkınlık yarattı.

24 Aralık gecesi, Postkabasakal Mahallesi'nde bir çiftçi, yolun kenarındaki dere içinde bir erkek cesedi buldu. Cesedin, 13 Aralık'tan beri kayıp olan Mustafa Hakkulu'ya ait olduğu belirlendi. Olayın ardından jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

CANLI YAYINDA ŞOK İTİRAF

Mustafa Hakkulu hakkında bir televizyon kanalında program yapıldı ve programa katılan İsa Dumlu, canlı yayında cinayeti itiraf etti. Dumlu, yayında, Hakkulu'nun eşine hakaret ettiğini, bu nedenle sinirlenip onu vurduğunu ifade etti. Dumlu, canlı yayın sırasında tutuklandı ve sorgusu devam ediyor.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İKİ YÜZLÜ HAREKET

Olayın daha da çarpıcı bir boyutu ortaya çıktı. Dumlu'nun, sosyal medya hesabından, öldürdüğü arkadaşı Mustafa Hakkulu için kayıp ilanı paylaştığı anlaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları, bu iki yüzlü davranışa tepki göstererek, "Gerçekten pes, arkadaşını öldürüp sonra da kayıp ilanı vermiş. Hem katil hem de yalancı" şeklinde yorumlarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Oğuz Murat Aci'nin babası 'sansür' iddialarının ardından sessizliğini bozdu: Aradı günah çıkardı
Eski Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Poyraz kendi açıklamasına yayın yasağı getirtti
Sinan Ateş dosyasında bir kilit soru, 06 AT 5021 plaka kime ait
'BOZDOĞAN-37' operasyonlarında 92 mağara imha edildi
23 kişiyi öldürmüşlerdi: Hizbullah tetikçileri tazminat istiyor