Müge Anlı’da şok eden itiraf! Kan donduran cinayet planını gözyaşları ile anlattı

3 Haziran 2019'da Gaziantep Şehitkamil'deki evinde ölü bulunan Cengiz Karademir'in kızı Naime Karademir, Müge Anlı'nın canlı yayınına katılarak babasının cinayete kurban gittiğini itiraf etti.

Gaziantep'ten gelen dört kardeş, babaları Cengiz Karademir'in katilini bulmak amacıyla Müge Anlı'nın programına katıldı. Kardeşler, anneleri Emine'nin sevgilisi Şehmus'un babalarını öldürdüğünü iddia etti.

Resmi kayıtlara göre kalp krizi olarak belirtilen Karademir'in son anlarına, en küçük kardeşleri Naime'nin tanıklık ettiği öne sürüldü. Kardeşler, babalarının ölümünün aydınlatılması için yardım talep etti.

Naime Karademir, canlı yayında cinayeti itiraf etti ve annesinin kendisine, babasının yemeğine ilaç atmasını ve ardından Şehmus'un onu boğarken bacaklarına bastırmasını söylediğini belirtti. İlk başta bu durumu kabul etmediğini, ancak ertesi gün babasının çayına ilaç koyduğunu ve annesinin sevgilisi Şehmus'un eve girdiği sırada babasının direndiğini söyledi. Şehmus'un, babasını öldürmeden önce onu üçlü prizle boğduğunu iddia etti.

Naime Karademir’in açıklamaları sonrasında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, yayını ihbar kabul ederek cinayet soruşturması başlattı. Soruşturma kapsamında, Cengiz Karademir'in eski eşi Emine Uçar ve sevgilisi Şehmus gözaltına alındı. İkiliye adli kontrol şartı getirildi ve yurtdışına çıkış yasağı konuldu. Naime Karademir ve kardeşleri ise ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.