Müge Anlı'dan kayıp 'Narin Güran' açıklaması

Müge Anlı, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının 17. sezonuna başladı. Fragmanda, Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran’a dair izleyicilerden gelen yorumlar öne çıktı. Anlı, konu hakkında yayın yasağı nedeniyle detay veremese de, gelişmeleri izleyicilerle paylaşmaya devam edeceğini duyurdu.

Ekranların sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert," bugün 17. sezonuna merhaba dedi. Programın yeni bölümlerine ait fragman, dün "mugeanliatv" adlı 1.8 milyon takipçili Instagram hesabında tekrar paylaşıldı.

Fragmanın altındaki yorumlarda, 21 Ağustos'tan beri Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kayıp olan Narin Güran hakkında yapılan mesajlar dikkat çekti. İzleyiciler, "Açılış Narin ile olur umarım" ve "Narin'i senin bulmanı dört gözle bekliyoruz" gibi ifadelerle ilgilerini dile getirdiler.

Müge Anlı, Narin Güran'ın durumu hakkında programda yer verip vermeyeceği konusunda merak uyandıran açıklamalar yaptı.

ATV'de yayınlanan Kahvaltı Haberleri programına konuk olan Anlı, konuya ilişkin sessizliğini bozdu. Anlı, "Biliyorum herkes Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı olmasaydı, anne ve baba da bizimle birlikte stüdyoda olacaktı. Ancak yayın yasağından dolayı bu konuyu derinlemesine irdeleyemiyoruz. Gelişmeler oldukça ekran başındaki izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunu da sizlere iletmek istedim" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.