Müge Anlı'nın Canlı Yayındaki Şehit Açıklamaları Sosyal Medya'da Tepki Topladı!

Müge Anlı'nın Şehitler Açıklamasına Toplu Tepki! Sosyal Medyada Yankı Uyandıran Sert İfadelere Anlı'nın Canlı Yayındaki Çıkışı Damga Vurdu.

ATV ekranlarında yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının sunucusu Müge Anlı, bugünkü canlı yayınında yaptığı konuşma ile sosyal medyada büyük bir tartışma başlattı. Pençe-Kilit bölgesinde gerçekleşen terör saldırısında şehit olan 9 askerimizin ardından yaptığı açıklamalarda kullanılan ifadeler, tepki çekti.

SOSYAL MEDYA'DA TEPKİ TOPLADI

Anlı, programa "Tüm şehit yakınlarına başsağlığı diliyorum" diyerek başladı ancak devamında kullandığı sözlerle gündeme oturdu. "Allah sabırlar versin. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah bir daha tekrarlanmasın diliyoruz. Evet, vatan sağolsun ama artık şehit haberleri de gelmesin, hepimizin ortak dileği bu... Dünyadaki bu savaşların nedenlerini anlayabilen var mı bilemiyorum. Belki bunun için tüm dünyadaki savaş tarihine bakmak lazım. Çok manasız" ifadeleriyle konuşmasını sürdürdü.

Konuşmanın devamında bilim-kurgu filmlerine olan ilgisinden bahseden Anlı, "Çünkü çok büyük mesajlar var o bilim kurgu filmlerinde. Bundan bin yıl sonrası, 100 yıl sonrası, 200 yıl sonrası insanlar nelerle uğraşıyorlar. Biz hala daha bir avuç toprak için insan canı veriyoruz. Bir avuç toprak ve insan canı kıyaslanabilir mi? Mümkün değil!" sözleriyle tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Sözlerinin devamında, "İşte geldik gidiyoruz ya. Şu hayatın tadını çıkaralım diye boşuna söylemiyorum. Hala daha geldik gidiyoruz, hala bir karış toprak için insanların canlarını feda ediyorlar. Ne oldu, İkinci Dünya Savaşı'nda yedi herkes birbirini. Ne oldu, sonuç ne oldu? Vah gidene. Nurlar içinde yatsınlar, mekanları cennet olsun. Allah bir daha da göstermesin" ifadelerini kullanan Müge Anlı, sosyal medyada geniş bir tartışma başlatarak birçok kişinin tepkisini çekti. Anlı'nın sözleri, şehitlerin anısına saygı gösterilmesi gereken bir dönemde kullanılan ifadelerle kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek rol arkadaşı Sibel Taşçıoğlu'nun röportajını böldü
Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı
Serenay Sarıkaya: Özgür ve cesur olmak zorundaydım
Mal kavgası bitmiyor: İbrahim Tatlıses'in torunu isyan etti
“Kardeş Takımı 2” filmi geliyor