Muğla’da lise öğrencilerinden "Bir Kitap Bir İnsan Projesi"

Muğla'da, hasta çocuklara kitap alışkanlığını geliştirmek amacıyla Şifa Hatun Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hastanede, "Bir Kitap Bir İnsan Projesi" çerçevesinde kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Muğla'da, hasta çocuklara kitap alışkanlığını geliştirmek amacıyla Şifa Hatun Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hastanede, "Bir Kitap Bir İnsan Projesi" çerçevesinde  kitap okuma etkinliği düzenlendi.

BİR KİTAP BİR İNSAN PROJESİ KAPSAMINDA OKUMA ETKİNLİĞİ

Muğla Valisi İdris Akbıyık'ın himayesinde, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bir Kitap Bir İnsan Projesi" çerçevesinde, Şifa Hatun Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Menteşe ilçesine bağlı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak tedavi gören çocuklara kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

HASTA ÇOCUKLAR İÇİN KİTAP HEDİYE VE KÜTÜPHANE BAĞIŞI

Proje kapsamında hasta çocukların motivasyonunu arttırmak ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla çocuklara kitaplar hediye edildi. Ayrıca, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk bölümünde bulunan kütüphaneye okul tarafından kitap bağışı yapıldı.

Şifa Hatun Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hülya Büyükavcu, yapılan açıklamada, sağlık hizmetleri alanındaki öğrencilerin hastanelerde staj yapma süreçlerini değerlendirerek, "Bir Kitap Bir İnsan Projesi" kapsamında Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara kitap okuma etkinliği düzenlendiğini belirtti. Amaçlarının hasta çocukların hastanede keyifli zaman geçirmesini sağlamak, üzüntü ve sıkıntılarını hafifletmek ve okuma alışkanlığı kazanmış nesiller yetiştirmek olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Cem Yılmaz GORA'nın devam filmini X hesabından duyurdu
Selena Gomez'in filmi Cannes'da!
İzleyiciler, Netflix'in en müstehcen dizisi olarak nitelendirilen yapım karşısında şaşkın!
77. Cannes Film Festivali'nde beyazperde sektörü çalışanları eylemi!
Tharsa Antik Kent'te Keşfedilen Mezar: Tarih ve Ritüeller Arasında Bir İz