Muğla'da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe! Uyuşturucu Ticareti Yapan 4 Kişi Tutuklandı

Muğla Emniyeti'nin Menteşe ilçesinde düzenlediği narkotik operasyonunda, uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi gözaltına alındı. Yapılan baskında metamfetamin ve esrar ele geçirildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla’da uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Menteşe ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 4 şüpheliye yönelik başarılı bir operasyon düzenledi.

Gerçekleştirilen baskında, şüphelilerin üzerinde ve bulundukları adreste yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Emniyet ekiplerinin operasyonu sonucunda 50 gram metamfetamin, 3 gram esrar ve bir adet hassas terazi ele geçirildi. Bu maddelerin ticaretinde kullanılan hassas terazinin bulunması, şüphelilerin uyuşturucu ticaretine doğrudan karıştığını işaret ediyor.

Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan şüpheliler, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan cezaevine gönderildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticaretine karşı mücadelesini aralıksız sürdürüyor ve toplum sağlığını tehdit eden bu tür girişimlere karşı kararlılıkla operasyonlarına devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.