Muhabir, can çekişen adamla röportaj yapmaya çalıştı!

Sputnik’in haberine göre,  Liveleak sitesinde gösterilen videoda yoldan tesadüfen geçen TVO televizyonunun canlı yayın ekibi olduğu düşünülen ekipten mikrofonu tutan kadın muhabir, yerde yatan adama yaklaşarak sorular sormaya...

Sputnik’in haberine göre,  Liveleak sitesinde gösterilen videoda yoldan tesadüfen geçen TVO televizyonunun canlı yayın ekibi olduğu düşünülen ekipten mikrofonu tutan kadın muhabir, yerde yatan adama yaklaşarak sorular sormaya çalışıyor.

Görüntülerde, ismi bilinmeyen adamın 'Yardım edin, ölüyorum' çığlığına rağmen adam 'Size vuran aracı gördünüz mü?' diye sormaya çalışan kadın ve ekibi dakikalar boyunca adam yardım etmeden orada bekliyor. Daha sonra ise kamera yolun karşısında camı kırılmış halde duran beyaz bir minibüsü gösterse de içinde kimse bulunmuyor. Kadın bir süre sonra yerdeki yaralı adama "Size vurup kaçan minibüsün şöförü nerede?' diye sormaya devam ediyor.

Liveleak sitesine konulan görüntüler muhabirin birkaç soru daha sormasının ardından görüntüler kesiliyor. Yerdeki yaralı adamın attığı çığlıkların ardından ölmüş olabileceği düşünülüyor. 

İşte o röportaj:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Güneybatı Çin'deki Hastanede Silahlı Saldırı: En Az 2 Ölü, 23 Yaralı
Gerilim Tırmanıyor: Rusya'dan İngiltere'ye Yönelik Ateşli Tehditler: Vururuz!
Merhametsiz Cani Aile Engelli Çocuğu Timsahlara Yem Etti!
Çin Dışişleri, İsrail'in Gazze Saldırısını Kınadı
Çoklu Koronavirüs Aşısı: Klinik Denemeler 2025'te