Muhabir İstanbul seçimlerini sordu… Seçmen açtı ağzını, yumdu gözünü!

İstanbultv muhabiri, 23 Haziran'da tekrar  yapılacak olan İstanbul seçimlerini sokakta vatandaşlara sordu. Mikrofona konuşan bir seçmen İmamoğlu'na haksızlık yapıldığını dile getirerek, Erdoğan'ın ayrıştırıcı tavrını...

İstanbultv muhabiri, 23 Haziran'da tekrar  yapılacak olan İstanbul seçimlerini sokakta vatandaşlara sordu. Mikrofona konuşan bir seçmen İmamoğlu'na haksızlık yapıldığını dile getirerek, Erdoğan'ın ayrıştırıcı tavrını eleştirdi.

İstanbul tv'ye konuşan vatandaş: "Biz aileden CHP'liyiz, CHP'ye oy vermeyi düşünüyorum. Şuan Ekrem İmamoğlu'na yapılan durumu ben haksızlık olarak değerlendiriyorum. Çünkü oyda bir sorun varsa aynı sandıktan çıktı neticede. Eğer bu böyleyse 24 Haziran seçimlerinde de şike var.

O seçimin de yenilenmesi gerekiyor. Ayrıca Tayyip Erdoğan'ın her gün televizyonda insanlara hakaretlerinden, öfkeli davranışlarından, bağırmalarından sıkıldık artık. Ekonomi bitti İnsanlar bir kilo domates alamıyor. Bizim ekonomiyi konuşmamız gerekirken seçime düşmüşsün. İstanbul senin anlına yazılmamış burası herkesin memleketi. Tayyip Erdoğan kimsenin konuşmasına izin vermiyor bugün. Bugün en büyük FETÖ'cü Erdoğan'ın kendisidir. Fettullah Gülen'in elini eteğini öpen kendisidir. Sen kimsin ki sen mi bizi yoktan var ettin, Allah mısın sen?" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı