Muhafazakâr Termal Otellerde Rahatlatıcı Tatil Seçenekleri

Yoğun ve stresli bir iş hayatına sahip olanlar, çeşitli sağlık sorunları yaşayanlar ya da en kısa zamanda yorgunluğundan arınmak isteyenler tatil için termal otelleri seçiyor.

Termal oteller, konuklarına bambaşka bir tatil konsepti sunuyor. Bu konseptin temelinde ise dinlenme, rahatlama ve kaplıca sularının faydalarından istifade etmek vardır. Dolayısıyla sağlık turizminde de termal otellerin önemi oldukça büyüktür.

Ülkemizde termal otel sayısı çok fazla ve bu otellerden bazıları tamamen İslami kaidelere uygun bir hizmet sunuyor. Muhafazakâr bir yaşam sürüyorsanız siz de tercihinizi bu otellerden yana yapabilirsiniz ve İslami değerlere uygun bir hizmet alabilirsiniz. Özellikle Akrones Termal gibi kaliteli hizmet sunduğunu kanıtlamış olan termal otellere yöneldiğinizde ise belki de hayatınızın en konforlu ve en keyifli tatilini yaşamanız mümkün olacaktır.

Muhafazakâr termal otel seçenekleri, kadınlar için ayrı termal havuz imkânı sunar. Kadınlar bu havuzları diledikleri mayo türü ile kullanabilirken karışık kullanım havuzları seçtiklerinde tesettür mayo giymek durumundadır. Aynı zamanda kadınlara özel spa merkezi, jakuzi, sauna, Türk hamamı ya da buhar odası gibi alanlar da sunuluyor ve bu alanlar tamamen korunaklı bir yapıya sahip oluyor. Dışarıdan bu alanlar görülemez ve erkek personel de dahil olmak üzere bu hizmet alanlarına erkeklere giremez.

Elbette alkolsüzlük kuralı da muhafazakâr termal otellerde uygulanan kurallardan biridir ve tesisin hiçbir yerinde alkol kullanımına izin verilmez. Aynı zamanda alkollü içecek servisinin yapılmadığını, yiyecek ve içecek çeşitlerinin hazırlanmasında da alkolün kullanılmadığını ekleyelim. Sadece helal sertifikası olan gıdalar ile yemekler hazırlanıyor. Bu da İslami değerlere önem veren tatilciler için yüz güldüren özelliklerden biridir. İbadet alanlarında temizliğe ve hijyene de büyük önem verildiğini eklemek gerekir.

Kısacası termal otel konseptine yöneldiğinizde de muhafazakâr yaşam şeklinizden ödün vermeniz gerekmez. Aileniz ile birlikte gayet keyifli bir tatil yapmak isterseniz hemen Halalbooking.com adresine uğrayın. Çünkü İslami termal otelleri bu sitede inceleyebilir, fiyatlarını görebilir, seçtiğiniz otel için rezervasyon işleminizi kolayca yapabilirsiniz. Otellerin görsellerini de inceleme şansınız var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.