Muhalefet erken seçime hazırlanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile konuşan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek muhalefet kulislerinde...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile konuşan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek muhalefet kulislerinde erken seçim ihtimalının yüksek sesle konuşulmaya başladığını dile getirdi.

Dikkat çeken açıklamaların yer aldığı yazıda, AKP kanadında seçimlerin zamanında yapılacağı söyleminin ön planda olduğunu aktaran Zeyrek, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise her gün kameraların karşısına geçip muhalefeti hedef alan konuşmalar yapmaya başlamasını, Erdoğan’ın erken seçim ihtimalını düşündüğü olarak yorumladı.

ABDÜLLAH GÜL ADAY OLACAK MI ?
AKP tarafından son dönemde oldukça eleştirelen ve tartışmaların odak noktası haline gelen Abdüllah Gül’ün 2019’a giden yolda nasıl bır tavır takınacağı ise hala belirsizliğini korusa da olası bir erken seçim ihtimalı halinde tekrar siyasete dönüp dönmeyeceği merak ediliyor.

Deniz Zeyrek’in yazısını okumak için tıklayın 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Diyanet: Haftanın dört günü biftek, bonfile, rosto, iskender gibi etli yemekler ana yemek olacak
İliç’teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Dönünce onlarla canlı yayında hesaplaşacağım
“Fotoğraf paylaşmayın”
Evlilik hazırlığındaki Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı'dan ilk paylaşım