Muhalefetten Murat Kurum'a: Kendi arabasıyla Maltepe’den Pendik’e tek başına gidemez

AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum, İstanbul'da olamaması sebebiyle muhalefetin hedefinde. CHP’de Kurum’un “ne kadar İstanbullu olduğu” da konuşuluyor. Kurum için, “Kendi otomobiliyle Maltepe’den Pendik’e tek başına gidemez” deniyor.

Gazete Duvar'ın haberine göre; Yaklaşık 2.5 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde sonucu en çok merak edilen şehir İstanbul. Mevcut Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun rakibi geçtiğimiz hafta açıklandı.

Eski Çevre Bakanı, İstanbul Milletvekili Murat Kurum hemen sahaya inerek yoğun bir kampanya sürecine girdi. Kampanya hazırlıklarına devam eden CHP’de Kurum’un "ne kadar İstanbullu olduğu" da konuşuluyor. Kurum için, "Kendi otomobiliyle Maltepe’den Pendik’e tek başına gidemez" deniyor.

Murat Kurum’un İstanbulluluğu kampanya sürecinde ne kadar tartışma konusu yapılacak bilinmez fakat CHP, AKP’nin -siyasi tartışmalar bir yana- kentsel dönüşüm ve ulaşım sorunlarını öne çıkaran bir kampanya yürüteceğini öngörerek hazırlık yapıyor. İstanbul’u 25 yıl yöneten iktidarın karnesini hazırlayan CHP’liler "AKP’nin İstanbul’a yaptığı ihaneti" anlatacaklarını söylüyor. Tabii sorunların çözümü için de yeni proje ve öneriler sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı
TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi
Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı