Muharrem İnce: CHP ile AKP'nin birbirinden farkı yok

Muharrem İnce, Anadolu Ajansından kovulan muhabir ile KRT'den kovulan gazeteciyi hatırlatarak, CHP ile AK Parti arasında bir fark olmadığını savundu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce mitinglerine başladı. Partisinin İstanbul il binasının açılışında konuşan İnce, CHP ile AK Parti arasında bir fark olmadığını savundu. Anadolu Ajansı muhabirinin işinden kovulmasını hatırlattı ve KRT'den CHP'li belediyelerin Özışıklara araç tahsis ettiği ve maaş verdiğine yönelik açıklama yaptığı için kovulan Çağdaş Ulus'u işaret etti. İnce, "Bunların birbirinden farkı yok. Türkiye'de hırsızlık diz boyu" ifadelerini kullandı.

İnce şöyle konuştu:

Anadolu Ajansı muhabiri bir soru soruyor, iktidarı eleştiren bir soru, hemen çocuğu işten atıyorlar. Muhalefet medyasında bir çocuk, CHP'li bir belediyenin, AKP'li bir gazeteciye araç tahsis ettiğini, maaş verdiğini açıklayınca bu sefer de CHP belediyesi, CHP yönetimi çocuğu işinden ediyor. Bunların birbirinden bir farkı yok. Hırsızlık diz boyu Türkiye'de diz boyu. Bu düzeni değiştireceğiz birlikte.

Memleket Partili isim sansür açıklaması yapmıştı

CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ne geçen ve Memleket Partisi'nin Sözcüsü olan Milletvekili Gaye Usluer, partilerine muhalefet medyası tarafından sansür uygulandığını öne sürmüştü.

Usluer, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Halk TV KRT TV TELE 1 TV Tüm Muhalefet partilerini (DEVA, Gelecek partileri dahil ) ekrana çıkartıyor, Memleket Partisini davet etmiyorsa bunu normal olarak mı değerlendireceğiz? Bundan sonra kimse Hiçbir kanal için YANDAŞ demesin" ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Takmayan trafiğe çıkamayacak: Araçlarda TTB zorunluluğu geliyor
Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan, 6 Mayıs 1972'de neden idam edildi?
Kayseri'nin KAYBİS Projesi Uluslararası Akıllı Ulaşım Zirvesinde İlgi Odağı Oldu
Kayseri'de Yoğun İlgi: 11. Yeşilay Bisiklet Turu Tamamlandı
Sındırgı'da Yeni Terminal Projesi Tamamlanma Aşamasında