Muharrem İnce: "Siyaset tutuklu insanların işi değil, tutkulu insanların işidir"

CHP’nin 2018 seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sivas ve Van’ın ardından Hakkari’yi ziyaret etti, "Siyaset tutuklu insanların işi değil, tutkulu insanların işidir" dedi

CHP'li Muharrem İnce, Sivas'tan başlattığı 'Bin Günde Memleket Hareketi' programı kapsamında Hakkari'de esnafları ziyaret etti. İnce, "Siyaset tutuklu insanların işi değil, tutkulu insanların işidir" ifadesini kullandı. CHP’nin 2018 seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sivas ve Van’ın ardından Hakkari’yi ziyaret etti. Öğle saatlerinde kente gelen İnce, Bulvar Caddesi üzerindeki bulunan esnafları ziyaret etti. 

"SİYASET TUTKULU İNSANLARIN İŞİDİR"

İnce Hakkari ziyaretinde koronavirüs nedeniyle esnafı uzaktan selamladı, karşılaştığı çocuklarla sohbet etti. Hakkari ziyaretini kısa tutan İnce, toplam 20 dakika kaldığı şehirden hemen ayrıldı. Ayrılmadan önce gazetecilere de kısa bir açıklama yapan İnce “Siyaset tutuk insanların değil, tutkulu insanların işidir” dedi.

"GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK LAZIM"

“Biz Türkiye’yi barıştıracağımıza, ekonomik olarak büyüteceğimize inanıyoruz. Adil bir bölüşüm için yollara düştüğümüzü anlatıyoruz, dertleri dinliyoruz” diyen İnce, “Az önce Van’daydık. Şimdi Hakkari’deyiz ve diyoruz ki; hep toprak bütünlüğünü konuştuk, doğrunun arkasındayız, biz de konuşuyoruz ama insan bütünlüğü de lazım bu memlekette. İnsan bütünlüğünü sağlamak için şeritten, betondan köprüler işe yaramaz, gönül köprüleri lazım. Gönül köprülerini kurmak için bugün Hakkari’deyiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı