Muharrem İnce'den flaş çıkış: İktidara da, muhalefete de karşıyım!

Yeni parti iddiaları ile siyaset kulislerini hareketlendiren Muharrem İnce sonunda konuştu. CHP'nin 33. Olağan Kurultayında CHP Parti Meclisi Üyeliğine seçilen Nuran Yıldız Muharrem İnce ile arasında geçen diyaoloğu köşesine taşıdı.

Yeni parti iddiaları ile siyaset kulislerini hareketlendiren Muharrem İnce sonunda konuştu. CHP'nin 33. Olağan Kurultayında CHP Parti Meclisi Üyeliğine seçilen Nuran Yıldız Muharrem İnce ile arasında geçen diyaoloğu köşesine taşıdı.

Superhaber.tv yazarı Nuran Yıldız yeni parti kuracağı iddia edilen CHP'li Muharrem İnce'nin, "İktidara da, muhalefete de karşıyım" dediğini iddia etti.

Muharrem İnce yeni parti kuracağı iddialarına ilişkin Superhaber.tv yazarı Nuran Yıldız'a açıklamada bulundu. Yıldız, yazısında İnce'nin "İktidara da, muhalefete de karşıyım" dediğini aktardı.  

Yıldız'ın yazının ilgili bölümü şu şekilde: 

'İktidara da muhalefete de karşıyım!' Başlıktaki cümle Muharrem İnce’ye ait CHP tarafından Cumhurbaşkanlığı adayı yapılıp, partisinin üzerinde oy alan, mükâfat olarak da kurultayda en arkaya, tuvalet kapılarına yakın oturtulan Muharrem İnce’ye. 

'Yeni parti kuruyor' söylentilerinin üzerine aradım, 'Hayırdır, öz hakiki CHP mi geliyor?' Benzetmem otobüs firmasına benzediği için gülüp geçtik. Öyle bir cümle söyledi ki, altını çizmek gerek: 'İktidara da, muhalefete de karşıyım!' 

Bu cümle, nereye gideceğini bilemeyen, oy verdiği partiye kerhen oy verenlerin sloganı olabilir. O hiçbir yere ait olmayanların damarını yakalar, bireysel değil akılsal, çıkarcı değil vefalı bir girişim başlatırsa ölü toprağı serili siyasetimizin hareketlenme olasılığı yükselir." İnce daha önce Twitter'dan yaptığı açıklamada, “Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım" demişti. Yazının tamamını okumak için tıklayın 

Nuran Yıldız kimdir?  

 Mayıs 2010’da yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 33. Olağan Kurultayında CHP Parti Meclisi Üyeliğine seçildi. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde doçent olan Nuran YILDIZ, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Basın-Yayın Yüksekokulu, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi.

Yüksek lisans derecesini 1995 yılında, Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı’ndan “Bir Halkla İlişkiler Yöntemi Olarak Siyasal Reklam” başlıklı teziyle, doktora derecesini ise 2000 yılında Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı (Siyaset Bilimi)’ndan “Siyasal Partilerde Lider İmajları” başlıklı teziyle aldı. 2008 yılı Aralık ayında da doçent ünvanına yükseldi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor
İmamoğlu, Erdoğan’dan randevu talep edebilir