Muharrem İnce'nin avukatı Mustafa Kemal Çiçek Memleket Partisi'nden istifa etti

Memleket Partisi eski Genel Disiplin Kurulu Başkanı ve Muharrem İnce'nin avukatı Mustafa Kemal Çiçek, partisinden çekilme ettiğini zehir zemberek sözlerle duyurdu. Deprem bölgesinde sela okunmasını eleştiren Muharrem İnce'nin açıklamalarına göndermede bulunan Çiçek, "Acıda dahi beraberlik sergilemekten uzak hale getirilmiş bir yapılanmada bulunmanın ve çabalamanın gereksiz olduğuna inanıyorum" ifa

Memleket Partisi eski Genel Disiplin Kurulu Başkanı ve Muharrem İnce'nin avukatı Mustafa Kemal Çiçek partisinden çekilme ettiğini deklare etti. Twitter hesabından paylaşmış olduğu çekilme açıklamasında zehir zemberek ifadeler kullanan Çiçek, Genel Başkan Muharrem İnce ve partisine sert sözlerle yüklendi.

"DEPREM BÖLGESİNE SİYASİ ŞOV YAPMAK ADINA IŞIK HIZI İLE GİTTİLER"

Deprem bölgesine partisinin siyasal şov yapmak için ışık hızıyla gittiğini söyleyen Çiçek, şu ifadeleri kullandı: "Kurduğumuz partinin tüm milletimizi kucaklamak yerine, belli bir grubun vazgeçilmezi ülkemize emperyal güçler tarafınca dikte ettirilen İstanbul Sözleşmesi dahil,YCHP ve şürekaları tarafınca haiz çıkılan her şeyi üst yönetimce benimsenmesi; zelzele bölgesine siyasal şov yapmak adına ışık hızı ile giderek, ayakta bir cami kalmamasına karşın, binlerce vatandaşımızın son vecibelerinin ifası için din görevlilerinin tüm ülkeden bölgeye gittiği ortadayken; burada niçin sela veriliyor buraya niçin imam gönderiliyor, devlet yok, çorba yok diyerek; toplumsal barışa saldırı eden açıklamalara devam edilmiştir.

"DEVLET DE ORDU DA ORADAYDI"

Memleket Partisi'ne yargı sonucu ile dönmeme karşın, ülkesini, milletini, bayrağını seven, zelzele bölgesinde en oldukça yıkıma uğrayan Hatay'da, ikinci günden itibaren günlerce bulunan birisi olarak devletin de, milletin de, ordunun da orada bulunduğunu bizzat bilmiyorum noktasında; somut gerçeklerin üstünü örterek, birilerine yaranarak ve bu şekilde siyasal bir ikbal ardında olmamın olanaksız olması sebebiyle, kabullenmemin mümkün olmadığı bu aykırı ifadeleri de elimdeki imkanlar ile sert bir şekilde eleştirdim.

"ESAS OLAN GENEL BAŞKANIN MENFAATLERİ OLACAK"

İlerleyen süreçte esas olan Genel Başkanın kendi ikbali, menfaatleri olacaktır. Bulunduğum dönem içinde, Memleket Partisi'nin tek adamını herhalde birkaç cümle ile özetlemek gerekirse, doğru şeyleri söyleyen yanlış insan ve kendisinin düşmanının gene kendisi olduğudur."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel, Bahçeli ile görüşecek
İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"
CHP’nin eskisinden daha çok kavgaya, kutuplaşmaya, gerilime ve kamplaşmaya ihtiyacı var