Muharrrem İnce'nin Gül çıkışına CHP'den sert tepki

Dünkü CHP Parti Grubu'nda tüm gözlerin üzerine çevrildiği isimlerden biri olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Abdullah Gül'ün adaylığına adeta rest çekerek, " Abdullah Gül-Recep Tayyip Erdoğan arasında kalırsam ben Erdoğan'a...

Dünkü CHP Parti Grubu'nda tüm gözlerin üzerine çevrildiği isimlerden biri olan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Abdullah Gül'ün adaylığına adeta rest çekerek, " Abdullah Gül-Recep Tayyip Erdoğan arasında kalırsam ben Erdoğan'a oy veririm..." ifadelerini kullanmıştı.

Muharrem İnce'ye CHP'den tepki geldi. Parti sözcüsü Bülent Tezcan, "Herkesin 40 kere düşünüp bir kere konuşması gerektiğini düşünüyoruz ." dedi. 

Muharrem İnce: Gül aday olursa Erdoğan'a oy veririm

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Muharrem İnce’nin tweetlerinin ardından soru üzerine “İttifak görüşmeleri sürerken isimlerin üzerinde tartışılması doğru değil. Geniş katılımlı bir ittifakın peşindeyiz. Herhangi bir isim üzerinde rezervimiz yok dedi. Tezcan şunları söyledi: "CHP sonuç almaya yönelik hassasiyeti sürdürecektir. Biz hiçbir biçimde ittifak görüşmeleri sürerken isimlerin kamuoyu önünde tartışılmasını doğru bulmuyoruz. Herkesin 40 kere düşünüp bir kere konuşması gerektiğini düşünüyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nde Eylem Tok mesajı: Oğlunuzu nefret objesi haline getirdiniz
AK Parti’den CHP’ye geçen belediyede seçim gecesi yaşananlar
İYİ Parti şansını kullanamadı
Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları