Muhtarlar da FETÖ kurbanı !

Kendilerini asker polis ve savcı olarak tanıtarak vatandaşları  "Hesabınız terör örgütü FETÖ/PDY  şebekesinin eline geçti.Banka hesabınızı boşaltacaklar,onlara operasyon düzenlememiz için bize yardım edin,Vereceğimiz...

Kendilerini asker polis ve savcı olarak tanıtarak vatandaşları  "Hesabınız terör örgütü FETÖ/PDY  şebekesinin eline geçti.Banka hesabınızı boşaltacaklar,onlara operasyon düzenlememiz için bize yardım edin,Vereceğimiz hesaba paranızı aktarın" şeklinde vatandaşlara telefon açarak kandıran dolandırıcıların son kurbanları da Nazilli’de iki mahalle muhtarı oldu.

“HESABINIZ FETÖ’NÜN ELİNE GEÇTİ''

Aydın’ın Nazilli  İlçesi’nde yaşayan kırsal Aşağı örencik Mahalle Muhtarı Haydar Kırbaş (51) ile Yukarı örencik Mahalle Muhtarı İsmail Aşçı(43) birkaç saat arayla aynı yöntemle dolandırıldıktan sonra soluğu polis karakolunda aldı.

 Aşağı örencik Muhtarı Kırbaş’ın telefonu sabah sahtelerinde tarlada çalışırken çaldı.Kendisini Jandarma karakol komutanı olarak tanıtan kişi Kırbaş’ın bir özel bankada bulunan hesabının FETÖ /PDY terör örgütünün eline geçtiğini ve kendisini birazdan Cumhuriyet savcısının arayacağını söyledikten sonra telefonu kapadı.

Bir süre sonra farklı bir numaradan aranan Kırbaş’ın telefonda karşısına çıkan kişi kendisini Cumhuriyet savcısı olarak tanıttıktan sonra ;'' Paralelci Ali Tekin isimli şahsı yakaladık,Üzerinden sizin kimlik bilgileriniz çıktı bankadaki hesabınızı boşaltarak yurt dışına kaçacaklar,biz de Vali beyin talimatıyla bir havuz hesabı açtık,mevduat hesabınızdaki tüm paraları  size vereceğimiz hesap numarasına aktarın örgüt üyelerine operasyon düzenleyeceğiz'' dedi.

Korkudan heyecana kapılan Muhtar Kırbaş otomobiline binerek Nazilli’deki banka şubesine geldi.Hesabındaki 29 Bin TL’yi Hafız Yavuz adına İstanbul’da bir banka şubesinde açılan hesaba EFT yaptı.

Daha sonra dolandırıldığını anlayan Kırbaş karakola giderek şikayetçi oldu.

Dolandırıcıların diğer bir kurbanı da yukarı örencik muhtarı İsmail Aşçı oldu.Aynı yöntemle kanırılan Aşçı da 17 Bin TL’sini verilen hesaba aktardıktan sonra dolandırıldığını anlayıp şikayetçi oldu.(Nazilli Postası)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı