Muhtarlık kavgası düğünü karıştırdı: Davetliler fenalaştı

Kayapınar ilçesindeki bir düğün salonunda muhtar adayları arasında çıkan tartışma, fiziksel kavgaya dönüşerek bazı davetlilerin baygınlık geçirmesine neden oldu. Polis müdahalesiyle sona eren olay, düğünün de hemen ardından sona erdi.

Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda yaşanan olay, akraba iki muhtar adayı ve aile fertlerinin bir araya gelmesiyle başladı. İddiaya göre, muhtar adaylığı sebebiyle aralarında husumet bulunan aile fertleri, yakınlarının düğününde bir araya geldi.

Takı töreni sırasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek sözlü olmaktan çıkıp fiziksel bir kavgaya dönüştü. Bazı davetlilerin de müdahil olduğu kavgada, tekme ve yumruklar havada uçuştu. Bu arbede sırasında bazı davetliler baygınlık geçirdi.

Düğün salonunda çalışanların ve olayı duyanların ihbarı üzerine, polis ekipleri olay yerine intikal etti ve müdahalede bulundu. Polisin girişimleri sonucunda kavga sonlandırıldı, ancak kavga sebebiyle düğüne katılanlar salonu terk etti ve düğün sona erdi.

Damat ve gelin takı töreninden hemen sonra güvenlik önlemleri alınarak salondan ayrıldı. Polis ekipleri, düğün salonu önünde beklemeye devam ederken, baygınlık geçiren kişilere sağlık görevlileri müdahale etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor
Türkiye, Gazze'ye 52 bin ton yardım gönderdi: Yardım listesinde birinci sırada
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu, Kaza Yerinde İncelemelerde Bulundu
İçişleri Bakanlığı Operasyonuyla: Suç Örgütü Üyeleri Sur'da Yakalandı
İzmir Sularında 47 Göçmen Kurtarıldı!