Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan saldırgan tutuklandı!

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan ve dün savcılık itirazıyla tekrar gözaltına alınan Mehmet Ali Aligül nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.Tutuklama talebiyle dün sevk edildiği mahkemeden serbest bırakılan Aligül hakkında...

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan ve dün savcılık itirazıyla tekrar gözaltına alınan Mehmet Ali Aligül nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Tutuklama talebiyle dün sevk edildiği mahkemeden serbest bırakılan Aligül hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmıştı. Akşam saatlerinde tekrar gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Mehmet Ali Aligül, Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkarılan kundakçı Mehmet Ali Aligül tutuklandı. Adliye çıkışında cezaevine götürülürken basın mensuplarına konuşan Aligül, "Abdülhamit Han'ın torunuyum ben. Kimseye pabuç bırakmam. Olmasaydı iyiydi ama ve lakin benim dedelerime laf atacak kimse bir daha böyle bir şey yapmasın" diye konuştu.

Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılırken kundakçı Mehmet Ali Aligül, "Olayın evet hayır referandumuyla bir alakası yok. Olay tamamen Müjdat Gezen’in saygısızlığı ile alakalı" demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avustralya’nın eski lideri Morrison’dan ‘kaygı bozukluğu’ itirafı geldi
Eski IMF başkanına hapis cezası isteniyor
Hisseler tavan yaptı! 20 yıldan sonra ilk kez: Dev şirket temettü dağıtacağını duyurdu
Polisin boynuna bastırdığı adam hayatını kaybetti
ABD'de bu yılki ilk iflas geldi: Republic First Bank kapatıldı