Müjde Uzman ve Faruk Turgut arasında 'tükenmişlik sendromu' krizi!

"Kızılcık Şerbeti" dizisinde rol alan Müjde Uzman, tükenmişlik hissi nedeniyle kadrodan ayrıldığını açıkladı. Yapımcı Faruk Turgut, Uzman'ın başka bir diziyle anlaştığını duyurdu. Sosyal medyada eleştirilen Uzman, başarının kişisel bir deneyim olduğunu belirterek, olumsuz yorumlara yanıt verdi.

TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Kızılcık Şerbeti" dizisinde yer alan başarılı oyuncu Müjde Uzman, paylaştığı bir videoda tükenmişlik hissi yaşadığını ve sette bulunmak istemediğini ifade etti. Dizi yapımcısı Faruk Turgut, Uzman'la ilgili açıklamalarda bulunarak, "Müjde Uzman ile ciddi sorunlar yaşadık. 2. sezonun sonunda ayrıldık. Tükenmişlik sendromu yaşadığını bildirmişti, artık sete gelmek istemiyordu, ancak sonradan başka bir diziyle anlaştığını öğrendik. Sanırım eylül veya ekim aylarında yeni projesiyle ekranlarda olacak" dedi.

Müjde Uzman’a yönelik sosyal medyada gelen eleştiriler üzerine, bir kullanıcı "Yani Müjde! Kırk senenin başı bir işte başarılı oldun, onu da yarım bıraktın. Bunu belki de yaşamının rolüyle kıyaslayabilirsin. Hani ne yaşadığını bilmiyorum ama biraz daha dayanabilirdin" şeklinde yorum yaptı. Uzman ise bu eleştirilere, "Başarı herkes için farklı anlamlar taşır. Bu tür olumsuz cümlelerinizi bir kenara bırakın ve kendi hayatınıza odaklanın; zira benim hayatım sizi hiç ilgilendirmiyor" yanıtını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.