Münevver Karabulut Cinayetinde Kilit Nokta: Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılıyor!

Münevver Karabulut'un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, yıllardır süren mücadelelerinin bir sonucu olarak Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına dair karar alındığını duyurdu.

Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Cem Garipoğlu tarafından öldürülen 17 yaşındaki bir lise öğrencisiydi. Ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Garipoğlu'nun mezarının açılmasına yönelik karar verdiğini açıkladı. Epözdemir, bu kararın Garipoğlu'nun şüpheli ölümü ile ilgili gerçeği gün yüzüne çıkaracağını ve kamu vicdanını aydınlatacağını söyledi.

"TALEBİMİZ KABUL EDİLDİ"

Rezan Epözdemir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "15 yıldır Münevver Karabulut'un hunharca katledilmesi ile ilgili dosyayı mağdur aile vekili olarak takip ediyoruz" ifadelerini kullandı. Karabulut cinayetinin Türkiye'deki kadın cinayetleri ve kadına şiddet konularında toplumsal farkındalığın artmasına katkı sağladığını vurguladı. Epözdemir, son olarak Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasını talep ettiklerini ve Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bu talebi kabul ettiğini belirtti.

"KAMU VİCDANI RAHATLAYACAK"

Epözdemir, yıllardır kamuoyunun aklındaki muammaların giderileceğini ifade ederek, "Sayın Başsavcılığın verdiği bu karar, hem önemli hem de sevindiricidir. Kamu vicdanının rahatlaması ve maddi gerçeğin ortaya çıkması için fethi kabir işlemi tarafımızca takip edilecektir" dedi. Ayrıca, bu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Bu karar, Münevver Karabulut'un ailesinin adalet arayışında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Artık, toplumda önemli bir etki yaratan bu cinayetle ilgili daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.