Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun ailesinden tepki çeken paylaşım

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun ailesi sosyal medya hesaplarından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Fotoğraf, bir süre sonra gelen tepkiler üzerine silindi.

Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi S. Garipoğlu kısa bir süre önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bir fotoğraf yayınladı. 

Fotoğraftaki mutlu aile tablosunun altında dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

Bir aile karesi gibi görünen ve yeni çekilmiş olan fotoğrafta, Garipoğlu ailesi, oturdukları bir koltuk üzerinde poz vermişti. Ancak kısa bir süre sonra gelen tepkiler üzerine S. Garipoğlu o aile fotoğrafını sildi.

Fotoğrafta Cem Garipoğlu’nun iki kız kardeşi, ağabeyi ve annesi yer alıyordu. Neşeli ve mutlu bir aile pozu veren fotoğrafta dikkat çeken detay ise  tüyleri ürpertti.

 

NE OLMUŞTU?

Tarih 3 Mart 2009’u gösteriyordu. Türkiye’de çok konuşulacak bir cinayet işlenmişti. 17 yaşındaki lise öğrencesi Münevver karabulut, 17 yaşındaki erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından Bahçeşehir’deki villada vahşice öldürülmüştü. Önce defalarca bıçaklanan Münevver, Cem Garipoğlu tarafından, testereyle kesilen başı gitar kutusuna, vücudu ise bavula konularak Etiler’de çöp konteynerine atılmıştı. Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni olan Cem Garipoğlu, cinayet sonrası kayıplar karıştı. Polisin yaptığı baskılar sonrası, Cem Garipoğlu 197 gün sonra polise teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi