Münevver Karabulut'un Katilinin Mezarı Açıldı! Poşetin Sırrı Ne?

İstanbul'da 13 yıl önce katledilen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı. Mezarda bulunan şeffaf naylon poşet için savcılığa inceleme talebi yapıldı. Poşetin kim tarafından konulduğu merak konusu!

İstanbul'da 13 yıl önce katledilen Münevver Karabulut'un ailesinin talebi üzerine, katil Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı. Mezardan çıkarılan ceset, Adli Tıp Kurumu'na (ATK) gönderilirken, mezardan çıkan 30x30 santimetre boyutundaki şeffaf naylon poşet dikkat çekti. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, poşetin incelenmesi için Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

Epözdemir, mezarda kefen veya herhangi bir bez bulunmadığını, yalnızca bir naylon poşet bulunduğunu belirtti. Dilekçesinde, "Mezarın iki katlı olduğu, ilk katının boş olduğu ve kemiklerin dağınık bir şekilde bulunduğu tespit edilmiştir" dedi. Poşetin neden ve nasıl konulduğu konusunda derin kuşkuların bulunduğunu ifade eden avukat, bu durumun incelemeye esas olabileceğini vurguladı.

KEMİKLERDE BÜTÜNLÜK YOK

Mezardan çıkarılan kemiklerin bütünlüğünün bozulduğunu ve çeşitli yerlerde bulunduğunu belirten Epözdemir, poşetin mezara kimler tarafından bırakıldığının araştırılmasını talep etti. Poşetin incelenmesi için DNA ve parmak izi analizi yapılması gerektiğini dile getiren Epözdemir, bu durumun delil karartma şüphesi oluşturduğunu açıkladı.

SAVCILIĞA YAPILAN BAŞVURU

Avukat Dr. Rezan Epözdemir, dilekçesinde iki maddeden oluşan gerekçelerini sundu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı başvuruda, poşetin el konulması ve gerekli biyolojik araştırmaların yapılmasını talep etti. Bu gelişmeler, Münevver Karabulut'un cinayetindeki sır perdesini aralamak için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.